Buffet-menüüd gruppidele alates 25.02.2024

ESTONIA Resort Hotel & Spa restoran NOOT pakub gruppidele alates 25 külalisest buffet-menüüd, alates 10 külalisest grupimenüüd ja väiksematele seltskondadele soovitame restorani á la carte menüüd.

Palume kogu grupile valida sama menüü. Ootame teie valikuid hiljemalt 4 tööpäeva enne saabumist.
Eridieetidega saame arvestada, kui annate meile sellest eelnevalt teada koos menüü valikuga.

Buffet-menüüd gruppidele alates 25 külalisest.

BUFFET-MENÜÜ
alates 25.02.2024

Supibuffet 1. Hind 14 €/in

  • Lillkapsa-porgandi kreemsupp (vegan)
  • Kergelt vürtsikas kanalihaga Tom Kha
  • Selge kalasupp spargelkapsaga
  • Supile lisaks: hapukoor, saiakrutoonid, riivitud juust, leib, sai
  • Kohv, tee, maitsevesi

Valmistoitu on arvestatud 350 g inimese kohta.

Supibuffet 2. Hind 14 €/in

  • Tomati-oasupp (vegan)
  • Kartuli-seenesupp suitsulihaga
  • Kõrvitsa-selleri püreesupp
  • Supile lisaks: hapukoor, saiakrutoonid, riivitud juust, leib, sai
  • Kohv, tee, maitsevesi

Valmistoitu on arvestatud 350 g inimese kohta.

Lisaks soovitame desserdiks restorani NOOT päevakooki hinnaga 3,50 €.

Buffet 1. Hind 23 €/in

  • Frillise-tomatisalat pesto kastme ja ürdikrutoonidega
  • Klassikaline Kreeka salat
  • Röstitud kanafilee kergelt vürtsika Tom Kha kastmega
  • Aurutatud riis köögiviljadega
  • Mustika-jogurtivaht röstitud mustaleivapuru ja pähklitega
  • Kuklid, kohv, tee, maitsevesi

Valmistoitu on arvestatud 400 g inimese kohta.

Buffet 2. Hind 23 €/in

  • Kurgi-paprika salat pesto kastme ja ürdikrutoonidega
  • Mini mozzarella ja tomatipallidega salat
  • Ahjus küpsetatud seafilee mädarõikakastmega
  • Kergelt koorene ahjukartul
  • Vaarika-mousse riivitud šokolaadi ja maasikatega
  • Kuklid, kohv, tee, maitsevesi

Valmistoitu on arvestatud 400 g inimese kohta.

Buffet 3. Hind 29 €/in

  • Külmad road:
    Värske salatimiks ürdikastme, riivitud parmesani ja saiakrutoonidega
    Niçoise salat tuunikalaga
    Caesari salat röstitud kanafileega
  • Kuumad road:
    Praetud valge kala, tartarkaste
    Ühepajatoit suitsupeekoni ja sealihaga
    Ahjuköögiviljad
    Aurutatud riis värske spinati ja köögiviljadega
  • Magusad road:
    Pähkli-kohupiimakreem karamellikastmega
    Virsiku-passioni toorjuustukook
  • Kuklid, kohv, tee, maitsevesi

Valmistoitu on arvestatud 450 g inimese kohta.

Buffet 4. Hind 29 €/in

  • Külmad road:
    Värske salatimiks ürdikastme, riivitud parmesani ja saiakrutoonidega
    Feta juustu ja kolme tomati salat pähkliõliga
    Waldorfi salat soolalõhega
  • Kuumad road:
    Aurutatud ahvenafilee, Hollandi-spinatikaste
    Grillitud kanakintsuliha šampinjonide ja paprikaga
    Aurutatud köögiviljad
    Ahjus küpsetatud küüslaugukartul
  • Magusad road:
    Šokolaadi-mousse kirsikisselliga
    Õuna-pähklikook (vegan)
  • Kuklid, kohv, tee, maitsevesi

Valmistoitu on arvestatud 450 g inimese kohta.

Buffet 5. Hind 38 €/in

  • Külmad road:
    „Värske salati baar“: roheline salatimiks, värske kurk, tomat, punane sibul, hapukurk, erinevad oliivid, värske paprika, marineeritud seened, NOOT käsitöö hummus, NOOT käsitöö kanamaksa mousse röstsaiaga, oliivõlikaste, seemned, krutoonid
    Idamaine singi-nuudlisalat Teriyaki kastmega
    Caesari salat suitsulõhe ja krevettidega
    Oasalat, liha ja riisiga
  • Kuumad road:
    Ahjulõhe köögivilja, suitsulõhe-Hollandi kastme ja keedukartuliga
    Sous Vide meetodil valmistatud veisepõsk punase veini kastmega
    Tandoori broiler riisi, köögiviljade ja Raita kastmega
    Lillkapsagratään juustuga
  • Magusad road:
    Kirsikook vanilli-moonikastmega
    Karamellis praetud saiaviilud mandlivahukoore ja marjakastmega
  • Kuklid, kohv, tee, maitsevesi

Valmistoitu on arvestatud 550 g inimese kohta.


TELLIMISTINGIMUSED:

  • Menüüd serveeritakse ESTONIA Resort Hotel & Spa restoranis NOOT
  • Buffet serveerimise aeg kuni 3 tundi
  • Kehtib ühe menüü alusel (kogu grupile sama menüü) ja ette tellimisel hiljemalt 4 tööpäeva. Restoranil on õigus pikendada ettetellimise tähtaega, kui nõudlus on kõrgem või grupp on suurem. Sel juhul saadame täpsemad tingimused e-kirja teel
  • Tellimuse kogust saab muuta 10% ulatuses hiljemalt 48h enne saabumist
  • Eridieetidega saame arvestada, kui annate meile sellest eelnevalt teada koos menüü valikuga.

Soovitame lisaks restoran NOOT joogikaardilt:

  • Tervitusjoogid
    Vahuvein Cava Clos Amador Brut Delicat Reseva, ESP, 75 cl 28 €
    „Resort Bubbly“, Rabarberi-vaarika vahuvein, Mamm&Frukt, Pärnu, EST, 75 cl 29 €
    Luna De Murviedro Alcohol Free Sparkling, ESP 75 cl 16 €
  • Veinid
    • Valged veinid
    Pinot Grigio, De Canal, Casa Girelli, Delle Venezie, ITA, 75 cl 26 €
    Sauvignon Blanc Signature, Spier, Western Cape, ZA, 75 cl 29 €
    • Punased veinid
    Garnacha Dominio Laidi, Bodegas Anadas, Carinena ESP 75 cl 26 €
    Pinot Noir Limited Edition Bicicleta, Cono Sur, Central Valley, CHI 75 cl 27 €

Restoran NOOT kogu joogivaliku leiate siit »

Lisainfo ja tellimine:

events@spaestonia.ee, +372 440 1018

ESTONIA Resort Hotel & Spa – Restoran NOOT, A. H. Tammsaare pst 4a, Pärnu, Eesti

Broneeri tuba